Het afhalen van bestellingen bij horecazaken is toch toegestaan. Die informatie is geplaatst op de website van de Rijksoverheid. Inge Freriksen, woordvoerder van minister Bruins, heeft de correctie desgevraagd nog eens bevestigd aan Snackkoerier.

Sinds 15 maart was er grote onduidelijkheid over afhalen tijdens de coronacrisis, waarbij de gehele Nederlandse horeca op slot moet tot en met 6 april. Dat maaltijdbezorging is toegestaan, werd al snel duidelijk. Nu laat de overheid weten dat afhalen ook mag.

Op de website van de Rijksoverheid is te lezen:

Aanvulling 16 maart, 16:00 uur: afhalen blijft mogelijk. Maar vermijd drukte, zorg dat u niet met andere mensen dicht op elkaar staat en neem uw consumptie mee naar huis

Wij nemen deze virus uitermate serieus. En vinden gezondheid voor onze gasten en ons personeel zeer belangrijk. Om deze reden zullen wij handschoenen en mondkapjes gaan dragen.

Om drukte te voorkomen zouden we het fijn vinden als u telefonisch u bestelling bij ons doet. Dit om er voor te zorgen dat er niet te veel personen tegelijk in onze afhaal staan.

Openingstijden tot met 6 april

Maandag t/m donderdag: 16:00 tot 20:00
Vrijdag t/m zondag: 15:00 tot 20:00
Dinsdag: Gesloten